Profiteer van de

Kortingen

Wanneer jullie voor By Andrea als bruidsfotograaf hebben gekozen kunnen jullie profiteren van onderstaande kortingen bij andere trouwleveranciers.*

*Onderstaande kortingen/ extra’s zijn alleen van toepassing als er producten/ diensten bij deze leveranciers worden afgenomen EN de bruidsreportage definitief is geboekt bij By Andrea. 

Voor alle bruiden die By Andrea als bruidsfotograaf hebben geboekt is er een leuke verrassing! Je krijgt 10% korting op jouw bruidskapsel van Le Chignon Bruidsstylist.

10%

Wanneer je By Andrea hebt geboekt als bruidsfotograaf en je jullie trouwauto huurt bij jetrouwautohuren.nl dan krijg je gratis 100 vrije kilometers en de auto de avond ervoor al thuis.

Honderd Kilometer vrij en de avond ervoor de auto al thuis!

Hebben jullie By Andrea als bruidsfotograaf geboekt en jullie trouwkaarten door Kalligrafie van Willi laten maken? Dan krijg je een gratis welkomsbord!

GRATIS WELKOMSBORD

Hebben jullie By Andrea als bruidsfotograaf geboekt en de bruidstaart bij Bakkerij Vlot besteld? Dan krijg je nu tien gratis sweets passend bij de bruidstaart van Bakkerij Vlot cadeau!

TIEN GRATIS SWEETS

Ben jij op zoek naar een professionele bruidsstyliste voor de verzorging van zowel je bruidskapsel als je bruidsvisagie? Boek dan nu je bruidsstyling bij Maria’s Hairlooks! Wanneer je Maria’s Hairlooks boekt in combinatie met een bruidsreportage door By Andrea ontvang je bij de proefsessie een gratis haarsieraad.

GRATIS HAARSIERAAD

Hebben jullie By Andrea als bruidsfotograaf en Marlou als weddingplanner geboekt ? Dan krijg je nu tien procent korting op het uurtarief/ trouwpakketten van Marlou Bruiloften!

10%

Hebben jullie By Andrea als bruidsfotograaf geboekt? Dan krijg je de Bruidegomscorsage gratis bij het bruidsboeket.

GRATIS BRUIDEGOMSCORSAGE

Hebben jullie By Andrea als bruidsfotograaf geboekt en jullie trouwkaarten o.i.d. door Graphics by Mariël laten maken? Dan krijg je een gratis welkomsbord van 40 x 60cm!

GRATIS WELKOMSBORD

Hebben jullie By Andrea als bruidsfotograaf en Emma als weddingplanner geboekt ? Dan krijg je nu tien procent korting op het stylingpakket van Weddingplanner Emma!

10%

Volg By Andrea op Instagram!