Bekijk alle

Extra's

Trouwalbum

Wanneer jullie het leuk vinden is het bij By Andrea ook mogelijk om een trouwalbum bij te bestellen. Digitaal de foto’s kunnen bekijken en daarmee weer herinneringen naar boven halen is natuurlijk heel mooi. Toch blijft het in je handen houden van een trouwalbum heel waardevol. Het heeft iets speciaals, iets tijdloos.

Een trouwalbum moet bij jullie passen. Om die reden heb ik heel veel verschillende opties die ik jullie kan bieden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verschillende kleuren covers van verschillende materialen (zoals suède of leer). Ook kunnen jullie ervoor kiezen om bijvoorbeeld jullie namen in de kaft te laten graferen. Zo zijn er nog meer opties die ik jullie kan bieden. In het kennismakingsgesprek hoop ik jullie hier meer over te informeren.

Let op! De prijzen zijn exclusief verzendkosten en de producten kunnen niet worden geretourneerd!

Bedankfoto’s

Als bedankje voor de gezelligheid van de gasten op jullie trouwdag kunnen jullie bedankfoto’s geven! Op jullie trouwdag zelf kan ik deze bedankfoto’s al aanleveren! De prijzen variëren vanaf €1,- per stuk. Het ontwerp kan geheel aan jullie wensen worden aangepast. In het kennismakingsgesprek hoop ik jullie hier meer over te informeren.

Ouderboekjes

Hoe leuk is het om als bedankje aan je ouders een ouderboekje cadeau te doen?! Bij By Andrea is het mogelijk om mini-albums te bestellen. Ook de mini-albums kan ik op jullie trouwdag zelf al aanleveren. De prijzen hiervan bedragen vanaf €20,-

Volg By Andrea op Instagram!